kis háttér...

 2009.06.08. 18:08

      Még mindig az iwiw profilon vagyunk...Pontosabban újra! A múltkor elkerülték a figyelmem az iwiw alkalmazások. Ma, mikor leellenőriztem, hogy történt-e valami on-line módban, észrevettem, hogy X-womennek 4 kis alkalmazása van.

  • Világvándor
  • Focidrukker
  • A nap idézete
  • és az elmaradhatatlan Egymás szemében

      Az egymás szemébenből nem tudunk meg semmit, mert az eredményt csak Ő láthatja. A nap idézete meglepően jó. Nem gondoltam, hogy ilyen szöveg lesz. Valami végtelenül közhelyeset vártam, erre ez jött:

Ha egy tányérról levest ettél, az üresen maradó tányérra azt mondod: piszkos; pedig nem tapad rája más mint annak a levesnek maradéka, melyet előbb mint tisztát ettél. A trágya a szoba közepén mocsok, a gabonaföldön éltető-erő. Így van mindennel, ami tisztának, vagy mocskosnak tűnik; semmi sem önmagában jó, vagy rossz, csak a helyzete szerint.

(Weöres Sándor)

Nagyon tetszett...

      A focidrukker alkalmazást nem ismerem. Csupán két csapat alapadatait láttam a monitoron, amit most meg is osztok veletek:

     A világvándor alkalmazásból kiderül, hogy járt már európa legtöbb országában, valamint egy ideig élt Angliában.

sokkisjel sokmindentelárul, brékó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr421171969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása