MyVip

 2009.06.04. 13:45

      Eljött az idő, hogy lecsekkoljam hősnőnket a közösségi honlapokon (gyengébbek kedvéért IWIW és MyVip). X-woman mindkettőn fenn van, most azonban csak a MyVip profilját vizsgálom meg.
      A profilképén egy portré van, kevesebb, mint 300 ismerőssel rendelkezik. Utoljára kevesebb, mint egy hete nézett be MyVipra. Idén lesz 22 éves és foglalkozása: tanuló. Majdnem 3 éve tagja a MyVip közösségének és vagy 40 klub tagja. Végigböngészve ilyeneket találunk:

  • két fideszes klub
  • Akinek van msn címe, annak itt a helye klub
  • dugni jó klub
  • mindent + merek mutatni!!! klub
  • SpongyaBob-fan club
  • Bamboocha klub

Bemutatkozás:
      Nem rossz dolog a magány, ha van melletted valaki.
      Az élet egy játék amit csak jól kell játszani!
 

      A képei között csak egy mappa van, aminek a címe: tricikli. A mappában 3 kép, amiken 2 barátnőjével látható X-women. Az egyik barátnője az, akivel tegnap a kávézőban találkozott. A másikat nem ismerem, még... kommentek nincsenek, a megtekintések száma is alacsony. Valószínűleg nemrég rakta fel a képet.

Mára ennyi, brékó!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr471163326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása