iwiw

 2009.06.05. 11:40

      Lássuk ma az iwiw profilt! Az adatok hasonóak, csak itt majdnem 400 ismerőse van. A családi állapot sorból kiderül, hogy egyedülálló. Nem tagja annyi klubnak, mint MyVipen, de a tematikájuk és megoszlásuk hasonló. Nem sokat árul el magáról, sem bemutatkozás, sem más hasonló.

      A képei közt ugyanaz a három kép, ami MyVipen is, plusz még három, az egyiken őt láthatjuk bikiniben, a másodikon  valami katedrális előtt mosolyog, a harmadikon pedig Lovasi Andrással pózol.  Koncerten vagy fesztiválon készíthette, mert a háttérben emerek jönnek-mennek,  este van és mind a kettejüknek műanyag söröspohár van a kezükben. A képeknek nincs címük, csak a fényképezőgép DSC00000.jpg sorszámozását hagyta meg. Összessgégben nézve elég üres az IWIW profil.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr281165234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása