Első nap, A Kiválasztás

 2009.05.09. 14:28

      Ma kezdődik az egész! Kiválasztom azt a szerencsést, szerencsétlet, akinek ezentúl az árnyéka leszek. Megtudok róla mindent amit csak lehet, közben pedig igyekszem nem lebukni.

      Hogy meddig tart ez az elmebaj, azt nem tudom. Amíg meg nem unom, vagy amíg szét nem ütik a fejemet bosszúból. Majd kiderül...

      Igyekszem hitelesen bemutatni az egész napját, esetleg képekkel dokumentálni tetteit, de ugyanakkor megpróbálom kiszűrni azt is, hogy egyből kiderüljön a megfigyelt alany kiléte.

      Elkerülhetetlen, hogy megjelenjenek azok a kommentek, hogy ez az egész csak kitaláció, nincs is senki megfigyelve. Hát igen... Én sem tudom bizonyítani az igazam és a "hitetlenek" sem fogják tudni bizonyítani az igazukat. Azt a középutat javaslom, hogy mindenki higgyen amit akar. A bejegyzések elolvasása után mindenki eldöntheti, hogy ez most akkor igaz-e vagy akkor hogy van... Remélem, hogy inkább a kiváncsiság fogja hajtani az olvasókat. Jó szórakozást hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr441111512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása