Ki legyen a kiválasztott?

 2009.05.09. 19:00

      Ki legyen a "kiválasztott" és miért pont Ő? A válasz: csak! Nincs semmi mögöttes tartalom, nem akarom megleckéztetni, megbüntetni, megszégyeníteni, semmi ilyesmi. A kiválasztásnál olyan szempontok lesznek a fontosak, mintpéldául: mennyire könnyű őt megfigyelni, merre jár napközben, hol lakik, milyen az életvitele, esetleg mennyire érdekes. Nevezzük őt X-mennek addig amíg nem találunk valami testhezállóbbat. Ha valakinek jobb ötlete névötlete van, nyomja be kommentba.

      Gondolom sokatoknak feltűnne, ha egy ismeretlen valaki mindig ugyanabban a sorban állna, amiben Ti, ha mindig ugyanakkor, ugyanott lenne dolga, ahol nektek. Ezért kell egy olyan személyt kiválasztanom, akit gyakran látok, vagy akivel valami közös dolgunk van. Ez okot és magyarázatot adna neki, hogy miért lát engem annyit. Ez kicsit megkönnyíti a dolgom, mert nem leszek túl feltűnő... Azt hiszem, hogy X-men fiú lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentlatok.blog.hu/api/trackback/id/tr381111832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása